Vychytralý krok Hanychové: Vymyslela, jak Prachaře a Soukupa přelstí

[chooze:gallery;value:33140]

​Tahanice mezi Jaromírem Soukupem a Agátou Hanychovou jakoby neměly konce. Předmětem jejich sporů je i focení dcery Rozárky. Soukup prosadil, že si nepřeje, aby se fotky a videa dcery objevovaly na internetu. Podobného zákazu dosáhl i Agátin bývalý manžel Jakub Prachař u dcery Mii.

Jenže Hanychové to komplikuje její profesi influencerky, většinu jejího obsahu totiž tvořily informace o rodině a dětech. Ač si na zákaz často stěžuje, respektuje ho. S dcerami si aspoň ve videích povídá, jenže ani to nebývá nejjednodušší. "Holky znáte to, když ty děti dělají, že jsou strašně nemocný, strašně kašlou. Co tě ještě tak strašně bolí, Mio? Bolí tě bříško? Ano. Nožička?" zeptala se Hanychová ve videu na instagramu dcery Mii.

[chooze:article;value:546174]

Po pár dotazech influencerce však došla trpělivost, protože dcera jen kývala, což ve videu nebylo vidět. "Mohla bys odpovídat, když tě tam nemůžu zabrat? Bolí tě noha?" rozčertila se Hanychová a poté se dcery zeptala na všechno, co ji trápí. Ta po chvilce pochopila, že musí odpovídat nahlas a začala s maminkou komunikovat. Vyjednala si dokonce, že nemusí do školky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hanychová však na moment omylem natočila kameru tak, že tam dcera byla vidět. Využila to hned jako šanci rýpnout si do dohodnutých pravidel "Ježiš, teď jsi tam byla vidět, teď všichni omdlí," reagovala modelka s humorem. Právě hovory s Miou plní beztrestně prázdné místo na sociálních sítích.

[chooze:article;value:545748]

Přišla také na způsob, jak může sdílet fotografie dcer, které má jinak zakázané. S oblibou je fotí zády, anebo jim obličej překryje nějakým emoji. S pravidly bývalých partnerů si tak hravě poradila.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.