Výhody i nástrahy first minute zájezdů. Na tohle si dejte pozor, varuje expertka

Sezóna first minute zájezdů je v plném proudu. Cestovní kanceláře dávají do prodeje nové zájezdy na další sezónu, a lidé tak mají možnost pořídit je za výhodné ceny. "Nejde jen o slevy pro dospělé, často to bývají i děti zdarma nebo můžete získat další výhody, jako je třeba parkování zdarma, pojištění a podobně," nastínila obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek.

Přitom podle ní nejde o zdaleka největší výhodu. "Podle mě je na first minute zájezdech nejlepší to, že si můžu vybrat, co vlastně chci. Je to dovolená bez kompromisů. Protože pokud si vybírám zájezd na poslední chvíli, tak už nemusí být volný termín nebo hotel, který jsem chtěla. Musím pak vybrat z toho, co zbyde," doplnila.

[chooze:article;value:536825]

​Při výběru je podle ní ale důležité sledovat celkovou cenu zájezdu a nikoliv jen cenu za dospělou osobu. "Ta mnohdy může být prezentována jako dobrá cena a jeví se skutečně jako velmi nízká, ale potom v celém tom kontextu, vlastně v tom balíčku služeb, ten zájezd nemusí vycházet úplně nejlevněji," upozornila Pátek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.