Vyhrajte sadu osušek Finlayson s Muminky

Na Terve máme novou značku, legendární finský Finlayson. Textilka s téměř 200letou historií je už ikonou severského bytového textilu. Na eshopu můžete vybírat z krásného severského povlečení a z kolekce s postavičkami Muminků z příběhů spisovatelky Tove Jansson.

A abychom uvedli tuto značku jak se patří, připravili jsme pro vás soutěž o osušky Finlayson s Muminky. Vyhrát můžete nádhernou sadu velké osušky a ručníku v hodnotě 995 Kč s motivem podle své vlastní volby – na výběr máte celkem čtyři postavičky (Muminka, slečnu Ferku, Stinkyho a Malou Miu). A co pro výhru musíte udělat?

moomin-soutez

Pravidla

Pravidla soutěže jsou úplně jednoduchá. Stačí splnit následující tři úkoly:

  • Napište nám na e-mail info@terve.cz, kolik hrnečků s  motivem Muminků máme na Terve aktuálně v nabídce (s ouškem i bez ouška, smaltované i porcelánové, ale sada se nepočítá).
  • Nasdílejte veřejně tento blogový příspěvek na Facebooku. Tlačítko najdete pod článkem.
  • Sledujte naše severské novinky na Facebooku (dát like) nebo Instagramu (sledovat @terve_shop).

Soutěž končí čtvrteční půlnocí 27.10.2016, ze správných odpovědí vylosujeme a vyhlásíme vítěze hned druhý den a zveřejníme na Facebooku. Výherci cenu zašleme zdarma v rámci České republiky a Slovenska.

Přejeme hodně štěstí!

Vyhlášení

Jako vítěze jsme vylosovali Kateřinu Královou, která stejně jako většina z Vás správně odpověděla, že hrnečků s motivem Muminků máme aktuálně v nabídce celkem 30 (někteří z Vás odpověděli 18, což jsme považovali také jako správnou odpověď, protože jste počítali  jen ty s Mumínky bez dalších postaviček). V každém případě děkujeme všem za účast pěkné e-maily a určitě se můžete brzy těšit na další soutěž. A vítězce samozřejmě gratulujeme!

moomin-osusky

Odesláním odpovědi souhlasíte se zpracováním údajů a možnosti využít Váš e-mail pro zaslání reklamních sdělení Terve.cz.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://blog.terve.cz) zde.