Vykecal jsem i to, co jsem nemusel. To byla chyba, tvrdí Tomáš Rys ze Survivoru

Na ostrově strávil Tomáš Rys skoro celou soutěž. Vypadl těsně před branami finále, když prohrál duel s Martinem Mikyskou alias Mikýřem. "Určitě mě mrzelo, to je jasné. Je to nepříjemné, ale asi to tak mělo být," popsal své pocity.

Mikyska byl v soutěži jedním z nejsilnějších soupeřů. Ze všech duelů totiž odešel jako vítěz. V souboji s Rysem měl ale namále. "Myslím si, že kdybych toho Mikyho porazil, tak by šance na celkové vítězství byly docela velké," prohlásil Rys.

[chooze:article;value:559000]

Rys se živí streamováním počítačových her na online platformách. Pod pseudonymem The Hateris působí zejména na platformě Twitch. A právě jeho fanoušci byli jedním z důvodů, proč se do soutěže přihlásil. "Prvotně ten nápad vznikl v mé hlavě. To si myslím, že by mělo být u každého, kdo tu soutěž má rád. Ale bavil jsem se o tom samozřejmě i s lidmi na streamu, ti mi to tak nějak potvrdili, že bych si do soutěže mohl hodit," uvedl. 

Jeho práce mu pomohla zejména v komunikaci s ostatními. "Musím pořád mluvit. Komunikuji s lidmi, byť je to teda samozřejmě jenom online, ale to je jedno, prostě pořád mluvím. Musím reagovat na nějaké zprávy či situace, které se na mém streamu odehrají," popsal.

[chooze:article;value:558005]

Přílišná mluva mu ale na ostrově i uškodila. "Někdy jsem byl až moc výřečný a občas jsem vykecal i to, co jsem nemusel," kál se. "Moji soukmenovci mě museli trošku korigovat. Kristýna mě tam kolikrát okřikla... Ale tak o tom to je, někdo je takový, někdo je makový," řekl.

Na ostrově se Rys potýkal s hladem. Proto první věcí, co udělal, když přiletěl domů, bylo, že se šel najíst. "Jel jsem do jednoho nejmenovaného fast foodu, mého oblíbeného. Dal jsem si tam samozřejmě nějaké burgery a takové různé věci. Takže tam jsem se pěkně přejedl. A bylo to super," přiznal Tomáš Rys.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.