Výměna jim obrátila život naruby. Jarča zůstala sama se čtyřmi dětmi

Výměna manželek končila poměrně klidně, to se ale nedá říct o životě po ní. "Já už s Honzou nejsem," šokovala Jarča, která se svým partnerem byla 14 let a mají spolu čtyři dospívající děti. 

K uvědomění si, že tento vztah pro ně není to pravé, pomohla i reality show. "Výměna k tomu asi přispěla z nějakých 50 procent. Rozhodli jsme se, že jsme oba dost mladí na to, abychom si jeden nebo druhý něco vyčítali, takže jsme se rozešli," vysvětlila důvod Jarča.

[chooze:article;value:505817]

​Do Výměny se tento pár přihlásil i proto, že Honza Jarču moc dirigoval. Nelíbilo se mu například, že pracovala místo toho, aby se starala o domácnost a děti. Jarči se zase nelíbilo, že se Honza moc kouká po jiných ženách.

Teď to vypadá, že je Jarča spokojená. "Mám přítele, který je povahově úplně jiný než Honza, a pomáhá mi. Zůstala jsem se všemi dětmi sama, odstěhovali jsme se, chodím do práce, děti do školy, takže normální život," řekla.

[chooze:article;value:505038]

​Na Výměnu vzpomíná se smíšenými pocity. "Z té rodiny, kde jsem byla, jsem si neodnesla nic. David tam hrál prostě show. Když přišly kamery, tak nahodil masku a byl úplně jiný, než když jsme byli sami. Před kamerami se choval jako bohatý a namyšlený, jinak jsme si celkem rozuměli," popsala.

Podle ní to skřípalo i na druhé straně. "Mimo kamery se mi svěřoval David s tím, že ví, že ta jeho Majka je s ním jenom kvůli penězům. Vykládal mi, kdy a za co od ní dostal pusu a kdy ho chytla za ruku," uzavřela Jarča.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.