Výměna manželek: Nesamostatný Gábor Boráros a zhnusená Monika

Mladá influencerka Monika (28) se přestěhuje z luxusně zařízeného bytu do rodiny s pěti dětmi, třemi psy a papoušky. Druhým směrem zamíří dominantní Renata (40) do domácnosti známého MMA zápasníka Gábora Borárose (30), který ve svém domě nesnese jiná než svá pravidla.

První rodina žije na Slovensku kousek od hranic s Maďarskem ve vesnici Orechová Potôň. Influencerka a podnikatelka Monika má s partnerem Gáborem Borárosem, známým MMA zápasníkem a účastníkem reality show Survivor Česko & Slovensko, devítiměsíční dcerku Zoru.

[chooze:article;value:492703]

​Partnerský pár tvoří už deset let. V domácnosti s nimi žije i babička malé Zory Maja. Výměnou manželek chtěli zjistit, jak Gábor dokáže žít s někým jiným a jak někdo další zvládne být s ním. Podle Moniky je totiž Gábor zvyklý na kompletní servis v domácnosti.

Na druhé straně je Renata (40), Pavel (42), Marie (17), Petra (15), Dominik (6), David (3) a roční Daniel. Renata a Pavel jsou manželé už 28 let. Doma velí Renata, která se ze zásady neomlouvá. V nadsázce o sobě říká, že si je jistá, že má ve všem pravdu.

[chooze:article;value:491536]

​Renata se díky Výměně manželek poprvé podívá na Slovensko, a později dokonce i do Maďarska. Do nové rodiny se velmi těší, hlavně na děti. Brzy ale zjistí, že v rodině známého bojovníka je malá Zorka. K její smůle ale bude mít zakázáno se o ni starat.

Monika v Ralsku bude šokovaná sedmičlennou domácností. V novém domově jí vadí psi, kteří se pohybují i na jídelním stole a olizují zbytky jídla přímo z talířů. Líbí se jí ale, jak nejstarší dcera Maruška pomáhá s chodem domácnosti. Rozhodne se s ní vyrazit na nákupy a celé rodině nakoupí mnoho oblečení. To Pavla dožene k slzám.

Sledujte ve středu ve 20:20 Výměnu manželek na TV Nova, nebo už nyní na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.