Výměna manželek: Vendy zuří, nechápe nepořádek u malého dítěte

První rodina z Výměny manželek žije v Teplicích. Je v ní Vendula (26), její partnerka Nikola (27) a jejich osmiměsíční syn Tobiáš. Partnerky jsou spolu dva roky, z toho rok žijí v registrovaném partnerství. Do reality show se přihlásily, aby zakusily emoce, které je přemůžou, když jedna z nich sedne do auta a odjede za novou rodinou.

Chtějí také světu ukázat, že i dvě holky dokážou vychovat kluka, aniž by to na něm zanechalo následky, o jakých mluví odpůrci rovných práv pro stejnopohlavní páry. Navíc Nikola by si přála, aby se z Venduly stala menší puntičkářka. Pravidelně třeba stele Nikolou již ustlanou postel, protože to není tak, jak si to představuje.

[chooze:article;value:486507]

​Druhá rodina bydlí v obci Lukavice poblíž Klatov ve vlastním domě, který ještě dostavuje. Pětadvacetiletá Zuzana je na mateřské dovolené. S 29letým svářečem Petrem jsou spolu tři roky a mají roční dceru Elišku a tříletého syna Jakuba. Jejich spory se týkají zejména výchovy dětí a úklidu. Do Výměny manželek je přihlásili kamarádi.

Vendy hned v autě pochopí, proč se většině maminek při stěhování do nové domácnosti zalesknou oči. I jí se začne hned stýskat. V nové rodině si porozumí s Petrem, ale je překvapená, jak mají neuklizeno, a to i v dětském pokoji. Promlouvá Petrovi do duše, že by měl dbát na to, aby jeho manželka doma udržovala pořádek.

[chooze:article;value:485268]

​Zuzka v domácnosti s Nikolou se stará o malého Tobiáše, ale poměrně brzy se jí začne stýskat, což způsobí, že skoro nejí. V nové domácnosti se dozví, jak si Nikča a Vendy pořídily syna. 

Sledujte nový díl Výměny manželek ve středu večer na TV Nova nebo už nyní na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.