Výměna manželek: Vláďa chtěl kvůli své orientaci skočit z komína

Lucie (34), Míra (36) a dvouletá Karolínka žijí ve vesnici Trnovany nedaleko Žatce. Do pořadu rodinu přihlásila Lucka poté, co si do ní jednou Míra nevhodně rýpnul. Manželé mají podle svých slov téměř dokonalý vztah. Chtěli by ale změnit, aby dcera Kája nebyla tak fixovaná na maminku. "Já se jí nemůžu ani dotknout, to je pořád samé 'mami, mami'," popsal Míra.

Druzí účastnici Vláďa (34) a jeho partner Vasil (24) žijí v malé vesničce Potůčník v Jeseníkách. "Do Výměny jsem nás přihlásil já, protože jsem si chtěl vyzkoušet žít v plnohodnotné rodině," těší se Vláďa. "Momentálně nám to nahrazují neteře, synovci a i tři psi," dodal Vasil. Vláďa by také chtěl, aby mu Vasil víc projevoval city.

[chooze:article;value:503965]

​Jedním z hlavních témat Výměny je vztah Vládi a Vasila. Míra třeba nechápe, jak najednou mohl Vláďa zjistit, že nechce krásné prsaté blondýnky, ale upřednostňuje společnost mužů. Vláďa zavzpomínal na období, kdy tohle on sám řešil. "Člověku bylo trapné se něčemu takovému doznat. Stál jsem na komíně a chtěl jsem skočit dolů. Chtěl jsem si sáhnout na život," popsal ve Výměně.

Jak si nakonec Vláďa vedl u rodiny s jednou holčičkou, jestli si Lucka zvládla odpočinout a jak to nakonec celé dopadne? To můžete sledovat už ve středu večer na Nově nebo už nyní na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.