Výměna manželek zvyšuje odměnu. Za účast dostanete pořádný balík!

V úterý 5. září uplyne 18 let od vysílání úplně první epizody Výměny manželek. TV Nova toto výročí vzala jako skvělou příležitost pro navýšení odměny za účast. Nyní si účinkující oblíbené reality show přilepší a jejich odměna za to, že kamery nahlédnou do jejich soukromí, bude 150 tisíc korun.

Úplně první natáčení Výměny probíhalo v roce 2004. "Myslím, že nejen účastníci nevěděli, do čeho jdou, ale ani my. Samozřejmě jsme měli 'nakoukaných' desítky zahraničních dílů, přesto jsme měli obavu. Zvláště pak z toho, abychom něco neprošvihli. Točili jsme stále a úplně všechno. Obě rodiny to tenkrát braly jako zábavu, takže to vlastně přirozeně plynulo," zavzpomínala režisérka a kreativní producentka pořadu Jana Rezková.

[chooze:article;value:514047]

​Po 18 letech práce měla Rezková možnost nahlédnout pod pokličku českých rodin. "Z našeho pohledu se české rodiny proměnily hlavně po boomu sociálních sítí, kdy se vytratila běžná komunikace mezi členy rodiny. Stále více vidíme, že páry spolu zůstávají hlavně z existenčních důvodů," podotkla producentka.

S některými z účastníků se spřátelila a stýkají se dodnes. Přitom při natáčení jsou důležitá jasná pravidla. "Toč vše, co vidíš, a vstupuj do situace co nejcitlivěji," připomněla Rezková, že účastníci si tam často procházejí náročnými situacemi a proto je potřeba k tomu tak přistupovat.

[chooze:article;value:512986]

​Nyní se zvyšuje odměna za účast Výměny manželek. Pro mnoho rodin jsou finance určitě velká motivace jít do natáčení. "Důvody, proč se rodiny hlásí, zůstávají po celá léta stejné. Kromě financí je to nesoulad v rodině a potřeba vyjasnit si, zda s partnerem chci i nadále zůstat, dobrodružství a narušení životního stereotypu," doplnila Rezková.

Do Výměny manželek se můžete hlásit na těchto stránkách.

Co diváky Výměny čeká v nové řadě, prozradila režisérka v pořadu Kuba s Novou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.