Výměna: Na statku to byl teror. Jméno pro miminko vybral Pepa, říká Angie

Angie ve Výměně manželek přišla na to, že je v očekávání. "Strašně mě mrzelo, že jsem to nemohla říct jako první Pepovi a přátelům s rodinou. To pro mě bylo těžké. Náročné bylo i přemýšlení nad tím, jak na to bude reagovat," vzpomíná influencerka s tím, že spolu tehdy byli teprve půl roku.

Podezření měla už při odjezdu k jiné rodině, a tak si pořídila těhotenský test. "Trošku jsem to tušila, ale pořád jsem si říkala, že je to blbost. Už párkrát se stalo, že jsem si nebyla jistá, a vždycky to pak vyšlo negativně, takže jsem od testu moc nečekala," přiznala Angie.

[chooze:article;value:491536]

​Pobyt v druhé rodině pro ni tak nebyl jednoduchý. "Byl to teror. Vím, že to bylo jen deset dní, ale já jsem se tam fakt namakala. Bylo to hrozně fyzicky i psychicky náročné. Samík z druhé rodiny mi sice chybí, vzpomínám na něj často, ale ta zvířata mi tedy nechybí," říká se smíchem.

Některé těhotenské příznaky navíc udělaly své. "Nejhorší pro mě bylo umývání zbytků jídla z kyblíků. Chtělo se mi zvracet. Nemám ráda mišmaš jídla a ještě jak to smrdělo, na to fakt nerada vzpomínám," oklepala se nad nepříjemným zážitkem influencerka.

[chooze:article;value:491421]

​Na konci Výměny Mezi osmi očima Pepa dostal malý dáreček v podobě ultrazvuku. Byl pak poměrně zaražený a zamlknutý. "Myslím, že z toho byl hodně nervózní a překvapený. Doma jsme se trochu pohádali, ale ten druhý den říkal, že to je fakt skvělé a že je šťastný," podotkla Angie.

Angie prozradila, že čeká chlapečka, pár už pro něj má i jméno. "To vymyslel Pepa, než odjel. On i jeho babička pořád chtěli, aby se jmenoval Pepa, to fakt ne. Bude se jmenovat Rafael. Jsem ráda, že vymyslel zrovna takové jméno, i když to je z Želv Ninja, ale je to krásné," uzavřela s tím, že je pro ni těhotenství náročnější, když Pepa není doma a nemůže to s ním prožívat, ale vše prý zvládá.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.