Výměna změnila život oběma rodinám. Žaneta po ní zjistila, že je těhotná

Žaneta se přihlásila do Výměny u skleničky vína původně pro zábavu, nakonec jí to ale dalo mnohem víc, než sama čekala. "S přítelem na to máme kladné vzpomínky. Akorát ho mrzelo, že Vendula s ním nechtěla nikam jet. Bylo na ní znát, že vyrůstala na jedné vesnici a nic moc jiného neviděla. Občas si napíšeme, ale vyloženě se nevyhledáváme," řekla Žaneta.

Díky Výměně manželek změnila přístup ke svému příteli, se kterým žije ve Španělsku. "Od Výměny jsme se ještě ani jednou nepohádali. Dřív to u nás byla 'Itálie', vycházíme si vstříc mnohem víc," zmínila.

[chooze:article;value:506109]

​Po natáčení navíc zjistila zásadní novinku, která navždy ovlivní její život. "Během natáčení jsem byla těhotná. Mám teď dva týdny před porodem. Ve Španělsku určitě plánujeme zůstat. Budeme mít holčičku, takže jsem si dovezla takový dáreček. Na miminko se všichni moc těšíme," popsala s nadšením.

Vendula si přála, aby jejímu manželovi Vladimírovi došlo, co všechno pro rodinu dělá. To se jí také splnilo. "Čekala jsem, že si mě manžel začne víc vážit. Dělal si vždycky srandu, že mě vymění, což po Výměně ustalo. Se Žanetou tu měli větší volnost, ale prý by ji doma nechtěli," podotkla spokojená Vendula.

Hodně se v reality show řešil vztah Vladimíra a dvou dětí z Vendulina prvního manželství. Často totiž chodili spát k babičce. "Kluci jsou doma častěji, řekla bych, že je to super. Míša se zklidnil a uvědomil si, kde je pravda a kdo mu lže," zmínila Vendula a uzavřela rozhovor s tím, že po Žanetě musela svůj byt pořádně uklidit. 

Vendula zavzpomínala na Výměnu manželek. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.