Vzácný pohled do života malé Lilibet. Meghan se nečekaně rozpovídala

[chooze:gallery;value:30714]

​​Manželka britského prince Harryho Meghan se během cesty po Nigérii nečekaně svěřila s detaily ze života svých dětech, pětiletého Archieho a téměř tříleté Lilibet, uvedl britský deník The Mirror.

Do Nigérie sice pár odcestoval bez dětí, ale rozhodně se neubránil myšlenkám na ně. Vidět to bylo zejména během návštěvy jedné z mateřských škol, kde si Meghan povídala s tamními dětmi.

Malé děti páru zazpívaly a zatancovaly a následně měly příležitost mluvit s královským párem. Princ Harry se dětí zeptal, jestli je zpěv a tanec jejich oblíbená školní aktivita. Meghan dětem vzápětí prozradila, že malá Lilibet právě tancování a zpěv miluje. Hlavním důvodem je podle ní poskakování, které malé princezna zbožňuje. Popsala i zájmy svého synka Archieho. Momentálně ho prý hodně baví stavitelství. 

[chooze:article;value:556615]

​Meghan o své dceři mluvila i při další příležitosti. Dětem prozradila, že je princezna droboučká. "Zajímavé je, že naše dcera Lili je mnohem, mnohem drobnější než vy," řekla Meghan. 

Král zuřil

Harry a Meghan v Nigérii mimo jiné propagovali sportovní hry pro veterány Invictus Games, které Harry před deseti lety založil. Jejich chování v zemi ovšem rozzuřilo krále Karla III. Byl prý "rozzlobenější, než ho kdo kdy viděl", řekl královský expert. Podle mnohých totiž pár cestu pojal jako neoficiální královské turné. Více se dozvíte v tomto článku na TN.cz.

Podívejte se na záběry z jejich cesty po Nigérii:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.