Vzali si miliony a pak už nic neudělali. Harry s Meghan mají velký problém

"Jsou podfukáři, takhle by se měl jmenovat ten podcast," reagoval Bill Simmons z vedení firmy. Meghan a Harry ukončili smlouvu po natočení pouze 12 epizod podcastu nazvaného Archetypes, přitom jich mělo být o osm víc. Upozornila na to stanice Sky News.

Na chování slavné dvojice si vedení streamovací služby stěžovalo už dřív. Královští útěkáři si nechali zaplatit celý honorář předem, dodali ale jen polovinu obsahu. Posluchači na nové díly čekají už přes devět měsíců.

[chooze:article;value:507989]

Podcast, který uváděla Meghan, měl podle propagačních materiálů "rozebírat, probírat a vyvracet" nálepky i předsudky, kterým čelí inspirativní ženy. Mezi hosty byly například tenistka Serena Williamsová nebo zpěvačka Mariah Carey. Herečka a moderátorka Meghan Markleová následně uvedla, že plánuje se sérií rozhovorů pokračovat na jiných platformách.

"Přál bych si, abych byl u toho, když jednali o ukončení smlouvy. Jsou to fakt podfukáři," kritizoval královský pár Simmons pro Fox News. Dodal, že ho ale "stejně otravovalo" být s Harrym na stejné platformě.

Společně s dohodou se Spotify podepsal královský pár i smlouvu se streamovací společností Netflix. Pro tuto internetovou televizi loni natočili dokumentární cyklus Harry a Meghan. Loni princ rovněž vydal autobiografii Spare (česky Náhradník), v níž se potýká se svým životem v britské královské rodině.

Velké ponížení prince Harryho. Veřejně ho označili za uplakánka (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.