Vzpomínky Aničky Slováčkové: Prozradila, co jí teď v životě chybí

[chooze:gallery;value:32535]

Anička Slováčková se s fanoušky podělila o soukromý snímek z dovolené, na němž si užívá pláž a slunce. Svěřila se, že právě prosluněné dny jsou to, co jí teď schází. "Egypt, návrat zpět. To teplo mi chybí," napsala na instagramu Slováčková.

Na sérii fotografií se zpěvačka usmívá od ucha k uchu a užívá si léto plnými doušky. "Aničko, sluníčko, i mně chybí slunce, moře, teplo. Ale vám se vůbec nedivím, vy ho potřebujete úplně nejvíc a vám dodává hodně energie. Přeji vám hodně štěstí a hlavně zdraví," vzkázala jí jedna z žen v komentářích. 

[chooze:article;value:577741]

Lidé na zpěvačce oceňují, jak pozitivní a inspirativní zůstává i ve chvíli, kdy bojuje s vážnou nemocí. "Je to rok, co jsem nastoupila znovu na léčbu. Rok, co chodím pořád a stále pravidelně na chemošky. Náročnej, únavnej. S často prospanými, probulenými, bolavými dny," svěřila se nedávno Slováčková.

Přiznala ovšem, že všechny obtížné chvíle jsou pro něco dobré. Uvědomila si totiž, jak je život vzácný. "Byl taky naplněný tolika radostmi. Lidmi, který tak moc miluju. Viděla jsem za jeden rok víc míst než za celý život. Zpívala na tak krásných koncertech a akcích. Vlastně mám pocit, že jsem dokázala za ten rok žít víc než kdy jindy, a za to jsem šťastná," zhodnotila poslední rok dcera Dády Patrasové a doplnila, že věří, že nad nemocí zvítězí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.