Vztah Adama a Venis po Love Islandu vzkvétá. Promluvili o svatbě

[chooze:gallery;value:33780]

První dny v Česku strávili v pražských klubech s ostatními účastníky. "Náš vztah je teď mnohem svobodnější, uvolněnější a příjemnější," popsala Venis. "Děje se toho teď strašně moc v našich životech. Rodina, kamarádi a lidé, které jsme dva měsíce neviděli. A co se týká nás dvou? Tak je to o hodně lepší, nejsme pod takovým tlakem, nehádáme se a ani nelítají talíře," doplnil Adam. 

Pravdou je, že diváci byli mnohdy svědky nepříjemných výměn názorů v tomto páru. "Já jsem to Adamovi volala, koukala jsem se na sestřihy a vidím, že jsem mu dávala sodu za blbosti. Až teď chápu, jaký Adam je a jak funguje. Vizuálně mi přišel jako typ, co by mi něco udělal, ale teď zpětně mi dochází, že jsem to nemusela tolik přehánět," prozřela Venis. 

[chooze:article;value:527648]

​Ke konci reality show se hodně spekulovalo, že se prý měli společně domluvit a lásku předstírat pro pohádkovou výhru dvou milionů korun. "Nevyhráli jsme a jsme pořád spolu. Nevím, co máme víc vysvětlovat," řekl k tomu Adam. "Mrzí mě, že si to myslí, na druhou stranu to chápu vzhledem k tomu, co se tam dělo a řešilo," zmínila Venis. 

V plánech na společnou budoucnost mají jasno. Živit se chtějí převážně díky sociálním sítím, na kterých díky Love Islandu získali slušnou platformu sledujících. "Mám vizi, chci pokračovat v projektu, který se zaměřuje na osobní rozvoj. Také můžeme dělat párové zábavné věci," popsala Venis. Adam se chce věnovat sportovnímu obsahu. 

[chooze:article;value:527581]

​Adam, který žil před reality show dlouhá léta v Austrálii, se rozhodl pro lásku vrátit do Čech a dál prohlubovat vztah s Venis. Svatbu po vzoru vítězů první řady Laury a Martina ale zatím neplánují. "Nejde ani o věk, ale o to, že se pořád známe jen dva měsíce. I když je to krásné a je to fajn, tak si dáme nějaký prostor," vysvětlila Venis. "Je brzy o tom mluvit, chceme se víc poznat a více situací si spolu odžít. Uvidíme časem," uzavřel Adam. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.