Vztah Muradova a Sabči z Love Islandu nabírá na síle: Jeho máma mě přijala do rodiny

[chooze:gallery;value:32850]

​​Vztah Sabiny Karáskové a Machmuda Muradova vyvolal v březnu bouři. Z jiskry, která mezi nimi přeskočila, se od té doby rozhořel silný plamen. Sabina prozradila TN.cz, že už spolu několik měsíců v Praze bydlí. "Bylo to tehdy dost hektické stěhování, zvládli jsme to všechno za dva dny," potvrdila.

Krásnou tanečnici vzal zápasník dokonce i do Uzbekistánu na návštěvu rodiny, kde předtím jeho ex Monika Bagárová nikdy nebyla. "Na moje narozeniny jsme jeli do Buchary, kde má Mach rodiče. Přišli jsme domů, seznámili jsme se a povídali si. Jeho maminka je velká kuchařka, takže pohoštění opravdu stálo za to," zmínila Karásková.

[chooze:article;value:502201]

​Jazyková bariéra sehrála svou roli, ale podle Sabiny to ničemu nevadilo. "Moc jsme si s maminkou nerozuměly. Ale ruštině postupně rozumím víc a víc, takže už zhruba 80 % chápu, jen neumím mluvit. Maminka je hodná a skromná, bylo to moc fajn setkání," řekla.

Jako správná návštěva ani Sabina nepřijela s prázdnou. "Je to celkem vtipné, Machova maminka si přála vitamin na vlasy, tak ten jsem jí dovezla. Jinak jsme samozřejmě přijeli s kytkou a sladkostmi," popsala setkání Karásková s tím, že se jí Machova rodina otevřela a snažila se ji poznat a přijmout mezi sebe. "Doufám, že jsem trošku její součástí," doplnila.

[chooze:article;value:497379]

​Vypadalo to, že návštěva Uzbekistánu je narozeninový dárek pro Sabinu, to ale tanečnice vyvrátila s tím, že je to zkrátka náhoda, že to takto vyšlo. "Moc si vážím toho, že mě sem vzal, je to velký krok," pochvaluje si s tím, že spolu plánují i budoucnost, v tuto chvíli ale nijak konkrétně.

Zároveň se cítí poctěná. To, že v Uzbekistánu nebyla Bagárová, ale neřeší. "Nevím, jak to měli, nebavili jsme se spolu o tom. Mohlo to být tehdy z hlediska covidu, ale věřím tomu, že kdyby to šlo, tak by to udělali," míní Karásková. Ona sama se zatím s Machovou dcerou Rumií ale nepotkala. "Nechceme to dělat na sílu a nikomu motat hlavu," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.