Vztah Peroutky s mužem mě nepřekvapil. Teď je šťastný, řekla jeho ex Tomešová

Diváci můžou Míšu Tomešovou znát například z oblíbeného seriálu Ulice. Herečka hraje ale také v muzikálech a vystupovala i v národním divadle. Přestože v rámci svých rolí často zpívá, před svým manželem zpěvákem a hercem Romanem Tomešem se zpívat bojí, přestože jsou spolu už 12 let. 

"Trochu se stydím doma před Romčou zpívat, protože ho považuju za úžasného zpěváka. Navíc, já jsem se vždycky trochu styděla zpívat, protože mě vyhodila kdysi učitelka zpěvu z hodin s tím, že nemám talent, takže mám takový trochu blok. Přitom se tím živím, což je takové divné. Na jevišti ten strach nemám, když jsem schovaná za svoji roli," popsala.

[chooze:article;value:513213]

​V minulém roce se hodně řešila krize v jejich manželství. "S Romanem máme vztah krásný a myslím, že na každého občas dolehne krize, ale to je normální. Máme zdravé a šťastné děti, dva psy, takže i my jsme šťastní. Článkům o našich krizích se smějeme," zmínila Tomešová.

Pracovně se potkává s kamarádem a bývalým partnerem Milanem Peroutkou. "Od našeho rozchodu jsme o sobě dost dlouho nevěděli. Potom jsme se v roce 2018 sblížili na zkoušení muzikálu Vlasy. Od té doby máme ten vztah lepší, musím říct, že jsme si k sobě opět našli cestu. Jsme velmi dobří přátelé a jsme spolu rádi na jevišti i mimo něj," popsala herečka.

[chooze:article;value:480441]

​O vztahu Milana s Dominikem Roubínkem, kteří se začátkem července vzali, věděla už dříve. "Milan mě s ním seznámil na oslavě narozenin. Jsem za ně fakt ráda. Milan je bytostně šťastný, a když čelil nátlaku médií a všech kolegů, kteří to nevěděli, tak jsem viděla, že ho ten tlak trápil. Ale je osobnost, která je vidět, takže to dřív nebo později muselo vyjít na světlo," řekla.

Ona sama po boku zpěváka strávila dobrých šest let. Pro svět showbyznysu byl jeho nový vztah šokem, ji to ale z míry nevyvedlo. "Vůbec mě to nepřekvapilo. Milda je velmi citlivý člověk, a protože jsme spolu chodili dlouho, tak jsem to velmi rychle rozklíčovala," uzavřela Tomešová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.