WhatsApp chystá novou funkci. Lidé ji znají z jiné aplikace

Přes aplikaci WhatsApp komunikují miliony lidí po celém světě. Ti se zřejmě už brzy dočkají velké novinky. Jejich zprávy totiž začnou mizet. WhatsApp momentálně tuto variantu zkouší.

Server WabetaInfo, který se zaměřuje právě na WhatsApp, informoval o přípravě tzv. jednorázových zpráv. Jejich princip spočívá v tom, že se adresátovi zobrazí pouze jednou a pak zmizí. Po přečtení zprávy se tak už k ní jednoduše nikdo nedostane. Nebude ani možné si zprávu vyfotit přes printscreen a obejít tak její zmizení. Podobnou funkci lidé už znají například z aplikace Instagram, kde po zobrazení mizí fotky a videa.

[chooze:article;value:475098]

​Možnost jednorázových zpráv si lidé u konkurence oblíbili, protože mají díky ní jistotu, že se odeslaný obsah dostane jen k adresátovi a nehrozí jeho rozesílání mezi dalšími lidmi. V době kyberšikany jde o vítaný nástroj. 

Samozřejmě by v aplikaci měl zůstat klasický způsob odesílání zpráv, ke kterým se jejich příjemce může kdykoliv vracet. Novou funkci nyní WhatsApp testuje a není známo, kdy se dostane k běžným uživatelům.

Na Instagramu se šíří také podvody. Podívejte se na jeden z nich:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.