William a Kate v slzách! Tragicky zahynul jejich přítel

Pilot Mark Jenkins zemřel po boku svého syna Petera ve čtvrtek. Jejich letadlo spadlo nad chráněnou oblastí ve východní Africe během letecké obhlídky, píše portál Metro.

"Včera jsem ztratil přítele, který zasvětil svůj život ochraně divoké zvěře v některých z nejznámějších národních parků východní Afriky. Myslím na Markovu manželku, rodinu a kolegy, kteří bohužel ztratili muže, kterého jsme všichni milovali a obdivovali," vzdal hold zesnulému v pátek na twitteru princ William.

[chooze:article;value:478306]

Proč letadlo havarovalo, zatím není jasné. Příčina tragické události je nyní předmětem vyšetřování. Podle portálu Mirror se v pátek objevila dokonce nepotvrzená informace, že letoun někdo ze země sestřelil.

Národní park totiž už dříve přiznal konflikt mezi úřady a pastevci. "Je ale příliš brzy na to, abychom znali příčinu havárie," uvedli úředníci v prohlášení.

Princ William s manželkou Kate prochází těžkým obdobím. Kromě smutné zprávy o příteli, kterou museli zpracovat, jim vrásky na čele dělá také princ Harry. Ten se svou chotí Meghan prohloubili krizi, kterou v královské rodině způsobili svým odchodem v roce 2020.

V nové dokumentární sérii se dvojice ostře pustila do britské monarchie. Právě tím oba rozzuřili i znechutili své příbuzné. Více se dozvíte v tomto článku na TN.cz.

Skandál otřásl královskou rodinou i na začátku prosince. Více se dozvíte v následující reportáži:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.