William musel opustit rodinu. Nemocná Kate zůstala na všechno sama

[chooze:gallery;value:22194]

​Už je tomu několik měsíců, co britská princezna Kate překvapila celý svět svou diagnózou. Se zákeřnou rakovinou bojuje v domě ve Windsoru, kde žije i se svým manželem Williamem a dětmi Georgem, Charlottou a Louisem.

Na své děti teď navíc zůstane sama. Williama totiž čeká nabitý program, kvůli kterému s ní nemůže zůstat doma. Hned na začátku června poputuje do Francie, kde se bude 6. června účastnit memoriálu vylodění v Normandii za druhé světové války. Tam zastoupí svého otce a krále Karla III., který se také léčí s rakovinou, píše portál People.

[chooze:article;value:557798]

Stejně tak Williama zaměstná blížící se slavnostní vojenská přehlídka, které se tradičně účastní členové královské rodiny. Tu bude britská armáda v následujících dnech nacvičovat. Hlavního ceremoniálu se bude účastnit i král, i když vojáky bude prohlížet z kočáru, a ne z koňského sedla, jak velí tradice.

Účastnit přehlídky by se měla i Kate, která oficiálně velí příslušníkům Irské gardy. Kvůli nemoci se ale na přehlídce neobjeví. Zastupovat ji bude jeden z generálů, píše portál Mirror.

I když se Kate straní veřejnosti a soustředí se hlavně na svou léčbu a péči o děti, její stav se má zlepšovat. "Princezna se v posledních týdnech stále častěji objevovala venku s rodinou, což lze brát jako pozitivní změnu," uvedla pro portál Daily Mail odbornice na královskou rodinu Rebecca English.

Pravda o rakovině Kate. Přátelé popsali, co se děje za zdmi paláce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.