William přiznal, v čem je nejhorší z rodiny. Kate a děti ho poráží na plné čáře

Britský následník trůnu princ William se ve čtvrtek přiznal, že umělecký talent nemá v krvi. Prozradil to při návštěvě charitativního centra pro mladistvé v Londýně, kam zavítal v rámci svých královských povinností, píše portál Daily Mail.

William své chybějící umělecké vlohy přiznal při zdobení sušenek v učňovské kuchyni, kterou je centrum vybaveno. Právě to se mu moc nedařilo. "Moje žena je u nás umělkyně. Dokonce i děti jsou lepší než já," žertoval následník trůnu.

[chooze:article;value:545651]

Jeho žert však nebyl příliš dobře načasován. Princ William a princezna Kate jsou totiž v současnosti předmětem řady spekulací kvůli fotografii, kterou Kate zveřejnila na britský Den matek. Fotografie nesla jasné známky úprav, kvůli kterým ji některé zpravodajské agentury zcela stáhly.

Kensingtonský palác později vystoupil s omluvou a vysvětlením. Fotografii měla údajně upravovat sama Kate, která experimentovala s editací fotek, připomněl portál The Sun.

O fotografii, která vyvolala světovou senzaci, William také promluvil. "Je mi smutno z toho, že tato sladká fotka způsobila takové pozdvižení," dodal princ během charitativní akce.

Ponížení prince Williama. Musel předstírat, že se dobře baví (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.