William schovává nemocnou Kate před světem. Jeho chování nahání strach

[chooze:gallery;value:22194]

Princ William se naplno vrátil ke svým královským povinnostem a minulý týden zamířil do Walesu. Tam v rámci oslav Dne svatého Davida navštívil město Wrexham. Při příchodu na fotbalový stadion Racecourse Ground na něj čekal dav fanoušků, který se chtěl s princem pozdravit.

Jeden z nich ho požádal o selfie, princ se ale omluvil, že musí jít. "Můžu pozdravit tým? Pak se vrátím," ujistil ho princ na videu, které zveřejnil deník Daily Mail. "Williame, jak se daří Catherine?" zeptal se ho další z fanoušků. William se na něj ale ani nepodíval a odešel.

[chooze:article;value:544599]

Později se ale William pozdravil s dětmi z mateřské školky, které mu daly velšské dračí hračky pro jeho tři děti George, Charlotte a Louise. Pro Kate přinesly květiny. "Catherine je předám, mockrát děkuji," poděkoval jim princ.

Princezna se zotavuje po blíže nespecifikované operaci břicha, kterou podstoupila letos v lednu. Na veřejnosti se objevila naposledy o Vánocích. Ke svým povinnostem by se podle paláce měla vrátit nejdříve o Velikonocích.

Kensingtonský palác odmítá ale její zdravotní stav blíže komentovat. ​"K této záležitost budeme vydávat pouze zásadní zprávy," zní v posledním oznámení královské rodiny, na něž se odvolává deník Mirror. Princezna by se ale prý měla zotavovat dobře.

​Končí spekulace o zdraví Kate. Zásadní prohlášení Kensingtonského paláce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.