William se na narozeniny odvázal. Nejlepší fotka všech dob, jásají fanoušci

"Všechno nejlepší, tatínku, všichni tě moc milujeme," stojí v popisku u nově zveřejněné fotografie na instagramovém účtu prince a princezny z Walesu. Tu publikovala princezna Kate, a to při příležitosti Williamových 42. narozenin, které v pátek slaví. 

​Nový snímek uchvátil fanoušky. Princezna na něm sice chybí, William na něm ale dovádí s jejich třemi dětmi. A místo obvyklého formálního vystupování, které je typické pro členy britské královské rodiny, dal princ zelenou svým emocím. 

[chooze:article;value:560816]

​"Nejlepší královská fotka všech dob," píší lidé v komentářích, přičemž stejná slova se pod příspěvkem opakují několikrát. Fanoušci si pochvalují, že je skvělé vidět skutečné emoce u členů královské rodiny. "Pravděpodobně nejlepší fotka, kterou kdy sdíleli. Tak uvolněná, normální, plná radosti," píše fanynka jménem Lauren. 

Britský deník Express v souvislosti s tím připomíná, že snímek pořídila princezna Kate už minulý měsíc při focení na pláži v Norfolku. A kromě radostných tváří Williama a jeho dětí vyzdvihuje i ležérní oblečení, které měli všichni čtyři na sobě. 

Nemocná Kate se objevila na veřejnosti. S Williamem ohromila lidi v obchodě (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.