William se s Harrym setkat nechce. Má vážný důvod, bojí se o Kate

[chooze:gallery;value:22194]

Ačkoliv princ Harry v květnu plánuje navštívit Velkou Británii, zdá se, že se se svým starším bratrem ani nemocnou Kate nesetká. Podle blízkých přátel prince a princezny z Walesu si to totiž nepřeje hlavně William.

Má prý strach, že by Harryho přítomnost akorát všechno zkomplikovala. "Catherine a William jasně řekli, že chtějí pro ně a pro jejich děti klid a pohodu. Kdyby je navštívil princ Harry, který by s sebou přinesl veškeré drama, nastal by pravý opak," oznámil v rozhovoru pro britský list Daily Beast kamarád prince Williama a princezny Kate.

[chooze:article;value:547766]

Pošramocené vztahy v královské rodině se jen tak nezlepší. "Smířili se s odcizením Harryho a jsou spokojení, že teď alespoň staré problémy usnuly," dodal podle britského deníku Express druhý kamarád prince a princezny z Walesu.

Situaci by podle něj nezměnilo ani to, kdyby se Harry bratrovi upřímně omluvil. "Oni teď mají větší starosti," přiznal přítel Williama. Ten teď myslí hlavně na Kate a jejich potomky, které nechce vystavit dalším dalším tlakům.

Reakce Harryho a Meghan naštvala fanoušky: Tohle si Kate nezaslouží (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.