William to bude dlouho rozdýchávat. Na Harryho žárlí, tvrdí expert

Žárlivost není hezká vlastnost, zvlášť dosahuje-li až takového rozměru, že rozvrací rodinu. Podle královského experta Roberta Jobsona, kterého citoval deník Mirror, je tohle přesně to, co se děje za zavřenými dveřmi Buckinghamského paláce.

A ačkoliv to možná mnohé překvapí, tím žárlivcem má být princ William. Ten údajně závidí Harrymu jeho úspěch s Invictus Games – mezinárodní sportovní akcí, která se poprvé konala v roce 2014 a je určena pro zraněné bývalé vojáky i veterány. Princ Harry je jejím zakladatelem.

Hry se velmi rychle staly úspěšnými a Harry za ně sklízel jeden potlesk za druhým. To bylo pro Williama zřejmě už příliš. "Myslím, že tam byla určitá míra žárlivosti na to, jak dobře to šlo. Řekl bych, že Williama překvapilo, jak to bylo úspěšné a kolik peněz se do toho házelo," uvedl Jobson.

[chooze:article;value:543276]

​"Je to velmi úspěšné už od svého počátku," zhodnotil Jobson podle serveru People. "Není to levné, stojí to spoustu peněz, ale i přesto během celého období dokázal peníze získávat i dál, což je působivé," dodal.

Princ Harry se hry údajně rozhodl založit poté, co navštívil akci Warrior Games ve Spojených státech amerických. Tam prý viděl, jak může sport pomáhat válečným veteránům, a to jak po fyzické, tak i psychické stránce.

Plivnutí do tváře zesnulé Alžbětě. Harry a Meghan šokovali novým webem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.