William zlomil Kate srdce. Řekl jí, že potřebují prostor, píše královský expert

[chooze:gallery;value:22194]

Za minulostí vztahu královského páru se ohlíží Robert Jobson v biografii Catherine, princezna z Walesu. Podle autora princ William pozval Kate v prosinci 2006 na vojenskou přehlídku, což naznačovalo, že je jejich vztah vážný a že vše směřuje k zásnubám.

"Catherine věděla, že William s žádostí o ruku nespěchá, a pravdou je, že byla připravena počkat, až bude připraven," citoval Jobsona web People. O to větší překvapení bylo, když princ své plány nakonec zrušil. Kate tušila, že není něco v pořádku.

[chooze:article;value:566272]

Tento instinkt se jí nakonec i potvrdil. Zanedlouho poté totiž William Kate telefonoval s tím, že se musí rozejít. Tvrdil, že potřebují trochu prostoru a že jí nemůže slíbit svatbu. "V emočně nabitém 30minutovém hovoru oba uznali, že se jejich cesty rozcházejí. Pro Catherine to byla zničující rána. Těžce nesla i to, že se rozešli po telefonu," uvádí Jobson.

Oba se s rozchodem vyrovnávali po svém. Dle deníku Independent zašel princ William do londýnského nočního klubu Mahiki, kde během "robotího tance" vykřikoval, že je konečně volný, a radil svým přátelům, že by měli vypít celé menu.

[chooze:article;value:566733]

Kate se naopak na nějaký čas stáhla ze světel reflektorů a odjela nejprve do Dublinu za svou matkou a poté na dovolenou na Ibizu. Když se vrátila, byla v Londýně spatřována se svojí sestrou Pippou, jak odchází z klubů. William v tu chvíli trávil čas v kasárnách jako armádní důstojník.

Znovu se dali dohromady na večírku

Pár svůj vztah znovu obnovil během večírku žokeje Sama Waleye-Cohena, kam účastníci měli přijít v kostýmech. "Kate přišla oblečená jako zdravotní sestra a William za ní letěl vzdušnou čarou. První část strávili hlubokou konverzací a následně se líbali na tanečním parketu," nešetřil Robert Jobson detaily.

Oba manželé se k incidentu z mládí vyjádřili během jejich zásnubního rozhovoru v roce 2010. "Oba jsme byli velmi mladí, bylo to na univerzitě, oba jsme se tak nějak hledali, měli jsme různé povahy a tak. Bylo to hodně o tom, že jsme se snažili najít svou vlastní cestu a dospívali jsme. Nakonec se to vyplatilo," řekl William.

[chooze:article;value:566488]

"Myslím, že jsem z toho v té době nebyla moc šťastná, ale ve skutečnosti mě to posílilo. Člověk o sobě zjistí věci, které si možná neuvědomoval. Když je mladší, může ho vztah docela pohltit. Takže já jsem si toho období také velmi vážila, i když jsem si to tehdy nemyslela," dodala Kate.

Kate se ukázala na veřejnosti. Rakovině navzdory rozdávala úsměvy (07/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.