Z nejhorší kontroly se stala ta nejlepší. Obchod v Jičíně prohřešky odstranil

Kdo se chtěl do obchodu dostat a koupit jasmínovou rýži, tak se k ní musel nejdřív probojovat. Nestávkovali, opravdu měli otevřeno. Byl čtvrtek 10. srpna a všechno bylo špatně. A špatně se dělalo i štábu TV Nova.

Manažerka prodejny měla na tu spoušť rychlou odpověď. "Navezli nám kamiony na včerejší akce a teď se to bude uklízet," vysvětlila.

[chooze:article;value:517738]

Štáb dal obchodu dva týdny na nápravu. A aby byl spravedlivý, reportér přišel ve stejný den a stejný čas, tedy okolo poledne. "Je to úžasné, když vidíme, jak tam pak lidé kmitají. Tak co do té doby dělali?" ptá se jeden z oslovených.

V první řadě šlo o život. V uličkách bylo totiž mokro. Jako by tam snad pršelo. Vyřešeno, v obchodě se zase chodí suchou nohou. A velký binec byl v regálech. Ten byl také uklizený. V boxu, kde bylo všechno, je nyní úhledně srovnaná jen uzenina. Pěstí tehdy dostaly i mléčné výrobky. A o dva týdny později krása na pohled. A vejce, ta snad původně prošla mixérem. V regálu nově nebylo jediné prasklé vejce.

Z obchodu štáb tehdy mizel stejně rychle jako jednomu zákazníkovi košík. A teď je opět radost mezi regály nakupovat. Stoprocentně je všechno v pořádku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.