Z paláce unikla zpráva, jak dlouho se Kate ještě bude skrývat. Nikoho nepotěší

[chooze:gallery;value:34995]

​​Poprvé od doby, co v lednu podstoupila nespecifikovanou operaci břicha, se údajně princezna Kate objevila mezi lidmi. Zašla na nákup do farmářského obchodu, který je poblíž jejího domu. Britům tak svitla naděje, že se princezna vrací. Zdroj z královského paláce to ale vyvrátil, napsal deník The Sun.

Svědci, kteří ji v obchodě viděli, přitom řekli, že princezna vypadala šťastně, uvolněně a zdravě. "Po všech těch fámách, které se šířily, jsem byl ohromen, když jsem je tam viděl. Kate byla nakupovat s Williamem a vypadala šťastně a dobře," řekl listu jeden z návštěvníků prodejny.

Podle důvěryhodných zdrojů z Kensingtonského paláce ale to, že se Kate opět zapojí do královských povinností, není zatím na pořadu dne. "Princezna z Walesu se pravděpodobně nevrátí do práce dříve než po 17. dubnu po školních velikonočních prázdninách," citoval deník zdroj.

[chooze:article;value:547324]

​Veřejnost by ale Kate mohla zahlédnout ještě předtím. Po boku své rodiny se zřejmě na Velikonoční neděli vydá na tradiční procházku do kaple svatého Jiří ve Windsoru. Podle deníku The Telegraph tuto informaci ovšem palác zatím nepotvrdil.

Právě tato procházka by mohla být považována za první náznak toho, že se Kate po několikatýdenní izolaci a zotavování co nevidět vrátí k práci.

To by se ale podle nejnovějších spekulací nakonec nemuselo stát vůbec. Princeznu prý práce pro monarchii ničí natolik, že by se povinností mohla vzdát nadobro.

Fanoušky znepokojil detail u princezny Kate. Neznačí nic dobrého, shodují se (11/3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.