Z Železné Rudy až na vrchol. Na Voyo přichází dokument o Marku Ztraceném

Život Marka Ztraceného občas může připomínat pohádku. Má milující rodinu, splnil si svůj pracovní sen a podařilo se mu třikrát vyprodat stadion Eden. Jenže za úspěchem se občas skrývají i obavy. "Když jsem poprvé přišel do Edenu na jednání, krásně, plnej energie a nadšení, tak jsem zjistil, že ten stadion je úplně na ****. Kdyby se prodalo do začátku alespoň pět, deset tisíc lístků, tak věřím, že by se to možná za ten půlrok doprodalo. Bum, za půl hodiny vyprodáno," říká v novém dokumentu držitel Českého slavíka. 

Dokument toho nabídne ale mnohem víc. Připomene celou hudební cestu oblíbeného zpěváka. "Můj první koncert se odehrál tady, v aule školy v Železné Rudě," ukazuje divákům. Trojnásobný slavík fanoušky nechá nahlédnout i do svého rodinného života. 

[chooze:article;value:533196]

​"Musím říct, že pro mě to je víc než dokument, je to opravdu o cestě, která byla hodně klikatá, ale krásná. Když jsem na něj koukal, tak těch posledních pět minut jsem slzel, takže jsem zvědavý, zda to tak ucítí i moji fanoušci a všichni ostatní," hodnotí zpěvák. 

Dokument Marek Ztracený: Cesta do Edenu najdete už teď na Voyo. Televize Nova navíc na Silvestra hned po půlnoci odvysílá záznam z koncertu v Edenu. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.