Zabojujte o odměnu až milion korun. Do Superlovu se můžete přihlásit už nyní

Porazit pět obávaných lovců najednou a odnést si domů milion korun? Zní to jako pohádka, ale není to nemožné! Můžete to na vlastní kůži vyzkoušet i vy v novém speciálu Superlov.

"Myslím si, že nejdřív to všechny diváky vyděsí, protože tam hraje jeden člověk proti více lovcům od dvou až do pěti, takže můžete hrát dokonce proti pěti lovcům najednou," přiblížil moderátor Ondřej Sokol.

"Koncept je obrácený oproti klasickému Na lovu, ale zase vždy budou lovci oproti těm soutěžícím v nevýhodě, takže šance na vítězství je," vysvětlila kreativní producentka Veronika Mikysková.

[chooze:article;value:475837]

​Hlášku "tohle je můj tým a ten se pokusí…" tak bude muset moderátor Ondřej Sokol změnit. Role se totiž obrátí a v týmu budou soutěžit lovci. Čím víc lovců si proti sobě soutěžící vybere, tím vyšší částku může vyhrát. "V momentě, kdy lidé budou odvážní a budou chodit do vyšších částek, tak to bude napínavé. A jak se to tam střídá, tak to bude i pro televizní diváky velmi atraktivní," věří lovec Jakub Kvášovský.

"Mě asi zaujalo to, že lovci musí spolupracovat mezi sebou, protože to není úplně činnost, na kterou jsme trénovaní, na kterou jsme cvičení. Myslím si, že je to něco, co se budeme muset právě ještě naučit," reagovala lovkyně Viktorie Mertová.

Odvážlivcem, který se postaví všem lovcům, můžete být i vy! Stačí se přihlásit na stránkách nova.cz/casting.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.