Začal soud se slavnou herečkou. Měla srazit lyžaře, ten chce miliony

Rychlá jízda na lyžích se nevyplácí. Své o tom ví hollywoodská hvězda Gwyneth Paltrow. Ta se v úterý u soudu ale překvapivě objevila s úsměvem na tváři.

Oscarová herečka před sedmi lety v luxusním lyžařském středisku v Utahu údajně v plné rychlosti zezadu vrazila do tehdy 69letého lékaře v důchodu Terryho Sandersona.

"Herečka po srážce vstala a pokračovala v jízdě, aniž by si ověřila, zda je žalobce v pořádku. Její instruktor lyžování se na chvíli zastavil, obvinil žalobce ze zavinění nehody a odjel, aniž by mu poskytl jakoukoli pomoc," zní text žaloby.

[chooze:article;value:496014]

​Sanderson utrpěl mnohočetná zranění včetně zlomenin žeber a trvalého poranění mozku. Od nehody se prý navíc potýká s emočním stresem a ztrátou radosti ze života. Podle hereččiny verze to ale bylo naopak a Sanderson na sjezdovce vrazil do ní.

Sanderson na herečku podal žalobu už v roce 2019. Tehdy požadoval odškodnění v přepočtu téměř 70 milionů korun. Teď ho ale snížil na sedm milionů korun. Filmovou hvězdu, která působí na sociálních sítích i jako fitness influencerka, stíhá poslední dobou jeden skandál za druhým.

Před několika dny způsobila poprask, když sdílela své stravovací návyky. Snídá prý pouze kávu, k obědu si dá vývar a k večeři samotnou zeleninu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.