Začala tady nenávist?! Harry popsal moment, kdy ho William urazil čtyřmi slovy

[chooze:gallery;value:29976]

​​Od té doby, co princ Harry opustil roli pracujícího člena královské rodiny a s manželkou Meghan se přestěhoval do Spojených států amerických, se svým bratrem Williamem téměř nemluvil. Situace se ještě zhoršila po vydání knihy Náhradník, kde staršímu sourozenci vyčetl spoustu křivd z minulosti. Jedna z nich se vévody ze Sussexu měla obzvlášť dotknout a jeho bratrské pouto s princem z Walesu navždy poznamenat. 

Princ William totiž před lety bratrovi slíbil, že si spolu dají skleničku v Coworth Park Hotelu a stráví s ním večer před jeho svatbou s Meghan. Na poslední chvíli se ale ze schůzky vymluvil, chtěl prý zůstat s Kate a jejich čerstvě narozeným synem Louisem. Podle portálu Mirror vyčetl zklamaný Harry bratrovi, že porušil jejich tradici, a připomněl mu, že i před jeho svatbou s Kate spolu povečeřeli, než začali během velkého dne zdravit davy.

[chooze:article;value:503324]

"Proč vůbec zdravíš davy, Harolde?" měl podle deníku Express reagovat na výčitky William. Harryho se prý bratrova poznámka velmi dotkla. "Bylo mi z toho špatně," přiznal mladší princ. William si to však nakonec rozmyslel a s bratrem povečeřel.

"Možná zasáhla babička," domníval se mladý vévoda ze Sussexu, že se ho zastala zesnulá královna Alžběta II. Náhlé změně bratrova názoru totiž úplně nevěřil. Ten si prý večeři rychle odbyl a zůstat déle odmítl. "Promiň, Harolde. Nemůžu, děti," omluvil se stroze princ William zklamanému Harrymu. Mezi bratry se tak poprvé objevila propast.

Jak se vyvíjel vztah Harryho a Williama v průběhu let. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.