Začalo natáčení závěru minisérie Iveta. Ukáže se v něm Prachař i Krajčo

[chooze:gallery;value:32832]

V budově Městského soudu v Praze odstartovalo tento víkend natáčení závěrečné řady životopisné minisérie Iveta. Jako první se tvůrci v čele s režisérem a scenáristou Michalem Samirem zaměřili na soudní spor o opatrovnictví zpěvaččina syna Artura.

"Navazujeme o spoustu let později v roce 2011, kdy Artur už dospívá a Ivetě se postupně dostává do života Josef Rychtář," prozradil Samir.

"V téhle sérii mohou diváci očekávat to, co si velmi dobře pamatují. To znamená postavy jako Josef Rychtář, Zdeněk Macura a dostává se k nám teď už dospělý Artur," dodal Samir.

[chooze:article;value:514585]

Ve třetí sérii se Iveta v podání Anny Fialové snaží oživit svou hudební kariéru. Doprovázejí ji ale ještě složitější problémy než doposud. "Bude tam zachycen celý její boj o vlastní důstojnost skrze přítomnost bulvárních médií, boj s alkoholismem a se závislostí na antidepresivech," řekl dramaturg Matěj Podzimek.

"Pracujeme na nějakém postaršení, které se taky bude stupňovat během tří dílů. Budeme také zpracovávat fáze, kdy měla oteklejší obličej, vyhublejší obličej a se všemi těmito věcmi tam budeme pracovat. Jsem zatím taková Alenka v říši divů," doplnila představitelka Ivety Anna Fialová.

Kromě Anny Fialové se ve třetí řadě objeví také Richard Krajčo v roli Zdeňka Macury nebo David Prachař, který ztvární Josefa Rychtáře. Závěrečnou řadu Ivety uvidí diváci už brzy na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.