Záchrana prince George. William s Kate kvůli tomu poruší přísné pravidlo

Princ William a princezna Kate se snaží najít ve výchově svých dětí rovnováhu. Navzdory jejich královskému původu totiž usilují i o to, aby jejich děti prožily radostné dětství. Zřejmě právě proto se podle expertky na britskou královskou rodinu, kterou citoval deník Mirror, dost možná uchýlí ke kroku, kterým by výrazně porušili jednu z královských tradic.

Pár je prý ochotný poslat nejstaršího syna George na jinou než internátní školu. Právě internátní školu přitom navštěvoval William a předtím i současný král Karel III. a jeho otec princ Philip. Do takové školy chodila dokonce i Kate.

Rodiče se ale obávají, že by internátní škola mohla zamávat s Georgovou psychikou. "Kate a William jsou moderní rodiče a své rozhodnutí velmi pečlivě zváží. Myslím, že počkají, jak se vyvine osobnost dětí a vezmou v úvahu, zda by byly šťastné, kdyby žily mimo domov," tvrdí expertka.

[chooze:article;value:541167]

​Pro prince George by ale mohla být internátní škola spíše výhodou. "Kdybych byla Kate, cítila bych se bezpečněji, kdyby byl George jako následník trůnu schovaný na internátní škole. Bude tam mít více svobody a zároveň bude více chráněn před jakýmkoliv nebezpečím zvenčí," vysvětlila Sewardová.

Jak připomíná magazín People, princ George a jeho sourozenci Charlotte a Louis aktuálně navštěvují školu Lambrook. Tam začali studovat poté, co se jejich rodina přestěhovala z Londýna do Windsoru. Má jít o jednu z nejlepších škol v celém Spojeném království.

Král Karel III. bojuje s rakovinou. Stahuje se z veřejnosti:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.