Záchranáři spěchali k nehodě a srazili se s autem. Zranili se tři lidé

Hasiči přijali oznámení o nehodě čtyřkolky v lese u osady Srní ve Stráži nad Ohří v sobotu kolem půl páté odpoledne. Na místo byl povolán také vrtulník. "Zranili se dva lidé," informoval na webu mluvčí hasičů Martin Kasal.

Ve chvíli, kdy byly jednotky na cestě, přijalo operační středisko informaci o další nehodě. S autem se srazil vůz záchranné služby, který mířil na pomoc zraněným v lese. "Tato druhá nehoda se stala na silnici I/13. I k druhé nehodě byl povolaný vrtulník," doplnil Kasal.

[chooze:article;value:480391]

Zranili se dva lidé z posádky záchranářů a člověk v autě. "Naše vozidlo záchranné služby s lékařem havarovalo. Srazilo se s osobním autem. Dva zraněné jsme transportovali do karlovarské fakultní nemocnice. Třetího člověka jsme letecky převezli do nemocnice v Praze," sdělil TN.cz mluvčí záchranářů Radek Hes.

"U původní nehody čtyřkolky byli první hasiči z Ostrova, ti potvrdili, že se jedná o převrácený stroj po nárazu do stromu. Hasiči zraněným poskytli první předlékařskou pomoc. S tou jim pomohla skupina kolemjdoucích, profesionální hasič z Libereckého kraje spolu se členkou dobrovolné jednotky hasičů a také s nimi byla i zdravotní sestra," popsal Kasal.

Z nehody čtyřkolky byl podle Hese jeden člověk přepraven vrtulníkem do nemocnice v Plzni. Druhého převezli záchranáři do nemocnice v Karlových Varech.

[chooze:gallery;value:29787]

Na konci října se srazila tři auta včetně sanitky. Jeden člověk zemřel:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.