Začíná plesová sezóna. Rady a tipy přinese Víkendová Snídaně

Koncem týdne diváky TV Nova už tradičně provede Víkendová Snídaně společně s moderátory Rebeccou Diatilovou a Romanem Stašou. Ve studiu se s nimi na vás bude těšit i kuchařka z MasterChef Česko Petra Vindyšová, která v sobotu připraví kuřecí roládu s pyré a v neděli si s ní můžete uvařit skotský chowder.

V sobotu si s Lucií Bielakovou budete moct vyrobit velkou papírovou kytici, kterou byste od živé poznali jen stěží. Ve studiu zazpívá i chlapecké popové duo Ben & Mateo.

[chooze:article;value:483354]

​Navíc pomalu, ale jistě začíná plesová sezóna, takže se ve Víkendové Snídani můžete těšit na rady a tipy, jaké líčení je teď IN. V sobotu také studio navštíví herci Elizaveta Maximová a Jan Nedbal a živě zazpívá a zahraje kapela Jelen.

V neděli se mohou děti těšit na vystoupení plné písniček v podání BibiBum. Zazpívá a zahraje také skupina O5 a Radeček. Popovídat si do studia přijde moderátorka TV Nova Iveta Vítová. A na plesovou sezónu se připravíte s tanečními mistry, kteří nás naučí základy plesového tance. Nebude chybět ani herec a zpěvák Ondřej Gregor Brzobohatý.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.