Žádost o ruku i problémy s alkoholem. Výměna manželek byla plná překvapení

Děti Lukáše a Lenky měly být podle popisu hyperaktivní, ale podle Dominiky jsou hodné. "Děti se daly docela zkrotit, byly ale zbytečné uřvané. Chybí jim pozornost mámy. Ty děti mi řekly, že jediné, co děláš, je, že sedíš venku a jsi na telefonu. Minimální úklid a minimální péče o děti. To je to nejhorší, co dětem můžeš dát," vpálila jí do obličeje Dominika Mezi osmi očima.

Lence na druhé straně nejvíce vadilo, že rodina vaří hlavně ostrá jídla, a to i jejich teprve roční dcerce Holly. Nepříjemné jí bylo také to, že rodina doma chová spoustu myší, připadala si jako ve zverimexu. Nezvládala ani moderní technologie v domě. "Nelíbí se mi tu, byt je zbytečně velký, nechci žít v bohatství a přepychu. Já jsem taková, jaká jsem, a pořád budu," řekla na konci Výměny Lenka.

[chooze:article;value:537645]

​Jedním ze zásadních témat Výměny byl alkohol. Lukáš s ním skoncoval, jeho problémy byly tak daleko, že na něj Lenka dříve volala i policii. Ona sama se ale při konzumaci alkoholu nedrží zpátky. "Lukáš je abstinent, myslím si, že není normální tahle podpora, když piješ. Přijde mi to hnusné, když se on o něco snaží, ale nemá žádnou podporu. U nás jsi toho alkoholu vypila strašně moc. Řekla jsi mi, že se nezměníš," nelíbilo se Martinovi.

Dominika Mezi osmi očima Lence také vyčetla, že si svého muže vůbec neváží. "Přitom máš tak úžasného chlapa, ty si to ani neuvědomuješ. Pomáhá s dětmi a všechno, ale on je s tebou pořád v nervu," vyčinila jí. Lenka to prý všechno ví. "Ale ty se nechceš změnit. To je v tvojí hlavě," reagoval na to Lukáš.

[chooze:article;value:537500]

​"Já chci, ale já to neumím. Vím, že je chyba ve mně, ale já to neumím změnit. Proč to nejde? Já bych chtěla," přiznala i přesto, že předtím tvrdila, že na sobě nic měnit nechce. "Něco si z toho určitě vezmu, pokusím se to změnit a manžela respektovat a děti lépe zpacifikovat. Zkusím to změnit," řekla nakonec. 

Martin plánuje s Dominikou po Výměně zapracovat na lepší komunikaci. "Já se budu snažit tě víc podporovat, pomáhat ti a už tě nikdy nikam nepošlu. A chtěl bych tě požádat o ruku," řekl a poklekl na koleno. "Samozřejmě, že si tě vezmu, i když zrovna takhle jsem to nechtěla," odpověděla dojatá Dominika.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.