Záhada kolem těžce popálené ženy v Opavě. Našli ji na poli, bojuje o život

V opuštěném zemědělském objektu u psychiatrické nemocnice v Opavě byla ve středu odpoledne nalezena těžce zraněná 48letá žena. Podle mluvčího záchranářů Lukáše Humpla měla na horní polovině těla, včetně hlavy, popáleniny druhého stupně – pokrývaly jí zhruba 50 procent těla. 

"V okamžiku příjezdu týmů ZZS byla při vědomí a komunikovala. Prvotní vyšetření zasahující lékařkou však ukázalo život ohrožující stav," uvedl Humpl. Záchranáři pacientku uvedli do umělého spánku a napojili na plicní ventilaci. Po ošetření popálenin ji převezli do ostravské fakultní nemocnice na tamní popáleninové centrum.

[chooze:article;value:499293]

​Žena byla pravděpodobně bezdomovkyní, bývalý kravín v Opavě totiž obývají lidé bez domova. Případem se zabývají kriminalisté, kteří zjišťují, co se na místě stalo. Zatím nevědí, jestli ji někdo zranil úmyslně, anebo popáleniny utrpěla při nešťastné nehodě. 

"Okolnosti jsou nyní v intenzivním prošetřování a prověřování ze strany policistů a kriminalistů Územního odboru Policie České republiky v Opavě," vyjádřil se policejní mluvčí René Černohorský. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.