Záhada s dvojníky Putina vyřešena. Expertka pozná, kdy je to skutečně on

Putin podle britské expertky na rozpoznávání tváří Simone Malikové použil dvojníky jen v ojedinělých případech, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. 

Žena, jež na sebe v minulosti upozornila údajně aktuálním portrétem zmizelé Maddie McCannové, tvrdí, že k tomu dospěla po důkladné analýze Putinova obličeje, píše portál Mirror. Zaměřila se na jeho nos, uši a rty.

[chooze:article;value:487890]

Napuchlá tvář nebo tloustnutí jsou podle Malikové běžnými projevy stárnutí. "Mluví se o tom, že ho zastupují dvojníci, dokonce se spekulovalo i o jeho smrti. Obojí je podle mě nepravda. Na většině fotek jsem identifikovala rýhu na jeho uchu a velmi výrazný sklon rtů," prohlásila Maliková.

"Putinovy rty jsou v tomto naprosto zásadní, i v mládí mu mírně uhýbaly doleva. Když se usměje, určitě si všimnete, že se mu tvář zkřiví. Stejný zůstává i sklon nosu z bočního profilu. Každý úhel jeho obličeje v porovnání s mladším Putinem odpovídá," pokračovala.

Maliková však existenci dvojníků šéfa Kremlu úplně nevylučuje. Do rukou se jí pochopitelně nedostaly všechny jeho fotografie z uplynulých let.

[chooze:article;value:487497]

"Hodně se změnila jeho pleť, obličej míval více opálený, teď jako by mu kromě vlasů šedivěla i tvář. Může za tím být mnoho důvodů, ať už opět stárnutí, zdraví, anebo třeba jen tráví méně času na slunci," uzavřela.

Na tom, že Putin má celou plejádu dvojníků, trvá telegramový účet Generál SVR. Ten má být napojený na kremelské zdroje. Moskva to odmítá.

Putin měl vyhrožovat Johnsonovi raketovým útokem (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.