Záhada v Praze. V tamním podchodě se objevila hromada podprsenek

Záhadná hromada oblečení, především podprsenek, která se z ničeho nic objevila v úterý v podvečer v jednom z podchodů v Praze-Řepích, zamotala hlavu tamním obyvatelům. Nikdo si nedokázal vysvětlit, jak a proč se tam tolik spodního prádla objevilo.

"Nějaká slečna asi dostala vyhazov a věci letěly za ní," okomentovala na sociálních sítích objev třeba paní Alžběta. Podle dalších mohlo jít prostě jen o někoho nepořádného. "I u kontejneru na oblečení se oblečení válí po zemi. Lidi jsou fakt čuňata," zlobila se paní Katka.

Objevila se ale i kreativnější vysvětlení. Podle paní Terezy, která nám fotku hromady prádla poskytla, by se její výskyt nedaleko tamního obchodního centra dal vysvětlit i jako instalace k Mezinárodnímu dni umělců, který celý svět ve středu slaví.

[chooze:article;value:523005]

Redakce TN.cz oslovila k věci i městskou policii. Ani ta ale o původu hromady nevěděla víc. Nevěděla o ní totiž vůbec. "Strážníci tuto záležitost neřešili, protože ji dosud nikdo nenahlásil. Na základě vašich informací jsme na místo vyslali hlídku, která vše prověřila. Strážníci místo prošli, nicméně na žádné oblečení tam už nenarazili," sdělil ve středu odpoledne TN.cz operační důstojník městské policie.

Je ale ještě jiné vysvětlení, co se v pražském podchodu mohlo stát. Za vzniklý nepořádek totiž nemusel být zodpovědný člověk. Mezi šikovné zloděje oblečení totiž patří například i kočky.

Jedním z takových byl například i kocour Harry z Velké Británie, který opakovaně přinášel svým páníčkům úlovky, které nakradl u sousedů. "Byla tam červená bota, a to docela drahé značky, sportovní podprsenky a přinesl i kabelku, ale prázdnou," řekla jeho majitelka Donna Hibbertová pro deník Daily Mirror.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.