Záhadná nálepka na ruce vévodkyně Meghan. Fanoušci se bojí o její zdraví

[chooze:gallery;value:32911]

​​Kolem vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleové se v poslední době vytvořila vlna spekulací. Paparazzi ji totiž vyfotografovali ve městě Montecito v Kalifornii, kde i navzdory vyšším venkovním teplotám byla zahalena do kabátu a šálu. Pozornost ale přitáhla zejména kruhová nálepka na jejím levém zápěstí.

Netrvalo to dlouho a podle deníku Daily Mail se rychle zjistilo, co nálepka znamená. Jde o jakýsi antistresový disk značky The NuCalm, který má brzdit záchvaty úzkosti a navozovat pocit klidu. "Je Meghan v pořádku?" reagoval jeden z fanoušků na sociální síti X. "Vypadá vážně divně," napsal další.

Ve Spojených státech amerických se jedno balení, které obsahuje 20 nálepek, prodává přibližně za 73 dolarů, tedy asi za 1 600 korun. Jedna nálepka může být na těle nalepena až 24 hodin a jejím nositelům má zkrátka ulevit.

[chooze:article;value:517039]

​Zda byly vévodkyni nálepky doporučeny lékařem, či je používá z vlastní vůle, není jasné, sama se k fotografiím totiž nevyjádřila. Meghan i Harry ale už od odchodu z královské rodiny čelí nátlaku a kritika ze strany společnosti se zvedla i po vydání Harryho knihy, ve které se ostře pustil do svých příbuzných.

Pozorní fanoušci si ale všimli, že právě na levé ruce, kde měla Meghan antistresovou nálepku umístěnou, měla i ohrnutý rukáv. Mnozí se tak podle deníku Vogue domnívají, že odhalením nálepky chtěla právě na onen tlak upozornit.

Značka The NuCalm kombinuje neurovědu a biochemii a svými výrobky pomáhá pacientům s posttraumatickou poruchou. Nálepky podle výrobce zjednodušují proces aktivace parasympatického nervového systému, který dokáže lidské tělo uklidnit. Meghan navíc není první známou tváří, která výrobek používá. Jeho příznivcem byla například i bývalá hokejová hvězda Chicaga Blackhawks Jonathan Toews.

Obliba Harryho a Meghan stále padá. Více než polovina Britů jim chce vzít tituly:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.