Záhadná smrt známé influencerky (†24). Lidé ji obviňovali, že si nemoc vymýšlí

Polská influencerka Patrycja Widerová se proslavila zejména na sociální síti Tik Tok, kde měla více než milion a půl fanoušků. Jak připomíná deník Wydarzenia, s těmi v posledních dnech sdílela i nelehkou situaci, kdy musela být převezena do nemocnice.

Tehdy podle deníku Polsat News uvedla, že měla jen desetiprocentní šanci na přežití. Ne všichni sledující ji ale podpořili a pod jejími příspěvky se začaly objevovat spekulace o tom, že si mladá influencerka převoz sanitkou vymyslela, aby přitáhla větší pozornost a s ní i nové sledující.

[chooze:article;value:520499]

​O pár dní později ale sdílela fotky z nemocnice. "Nevěděla jsem, že to, co se mi děje, je tak vážné," pokračovala a dodala, že je hodně nemocná a čeká ji dlouhá léčba. "Abych to zkrátila, jsem na celý život pěkně v prdeli," doplnila. O co konkrétně šlo ale neprozradila.

O tom, že mladá žena právě prožívá poslední dny života, neměl nikdo zřejmě ani tušení. Nečekanou zprávu o jejím úmrtí oznámil se souhlasem její matky na sociálních sítích přítel Sebastian. "Dnes jsi pryč, ale přijde den, kdy se setkáme a budeme navždy šťastní," napsal. "Už není mezi námi, ale je šťastná nahoře," doplnil.

Kromě sociálních sítí se Patrycja objevila i v několika televizních pořadech. Nejvíce se zviditelnila účastí v reality show Projekt Lady. Zahrála si například v polských seriálech Škola nebo Pasti a angažovala se i v modelingu.

Hádka českých celebrit. Měli jsme sex, říká influencer. Rapper podal trestní oznámení:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.