Moderní bydlení

Záhadná smrt známé influencerky (†24). Lidé ji obviňovali, že si nemoc vymýšlí

Polská influencerka Patrycja Widerová se proslavila zejména na sociální síti Tik Tok, kde měla více než milion a půl fanoušků. Jak připomíná deník Wydarzenia, s těmi v posledních dnech sdílela i nelehkou situaci, kdy musela být převezena do nemocnice.

Tehdy podle deníku Polsat News uvedla, že měla jen desetiprocentní šanci na přežití. Ne všichni sledující ji ale podpořili a pod jejími příspěvky se začaly objevovat spekulace o tom, že si mladá influencerka převoz sanitkou vymyslela, aby přitáhla větší pozornost a s ní i nové sledující.

[chooze:article;value:520499]

​O pár dní později ale sdílela fotky z nemocnice. "Nevěděla jsem, že to, co se mi děje, je tak vážné," pokračovala a dodala, že je hodně nemocná a čeká ji dlouhá léčba. "Abych to zkrátila, jsem na celý život pěkně v prdeli," doplnila. O co konkrétně šlo ale neprozradila.

O tom, že mladá žena právě prožívá poslední dny života, neměl nikdo zřejmě ani tušení. Nečekanou zprávu o jejím úmrtí oznámil se souhlasem její matky na sociálních sítích přítel Sebastian. "Dnes jsi pryč, ale přijde den, kdy se setkáme a budeme navždy šťastní," napsal. "Už není mezi námi, ale je šťastná nahoře," doplnil.

Kromě sociálních sítí se Patrycja objevila i v několika televizních pořadech. Nejvíce se zviditelnila účastí v reality show Projekt Lady. Zahrála si například v polských seriálech Škola nebo Pasti a angažovala se i v modelingu.

Hádka českých celebrit. Měli jsme sex, říká influencer. Rapper podal trestní oznámení:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.