Záhadné zmizení Šimona. Pátrači našli jen jeho bundu na mostě přes Labe

Pardubičtí policisté pátrají od pondělí po 17letém mladíkovi, kterého lidé naposledy viděli v noci v tamním baru. Všechny snahy o nalezení chlapce byly zatím marné, proto se policie obrátila se žádostí o pomoc na veřejnost. I samotná rodina posbírala desítky dobrovolníků, kteří po Šimonovi pátrají.

"Během posledních dní a hodin se nás sešly desítky, stovky. Pátrali jsme společně s psovody, policií, kriminální policií, hasiči i se soukromými lokalizačními týmy a dobrovolníky. Létáme také s drony, jsou zapojeny už i lodě a čluny," napsal v příspěvku na facebooku bratr Šimona Lukáš Hlaváček.

[chooze:article;value:491377]

"Nikde venku v okolí se nevyskytuje, to je prozkoumané. Takže v nejlepším případě je někde zašitý a objeví se, ve druhém případě už nám zbývá jen prozkoumávat Labe a okolní vody. Jeho bunda byla totiž nalezena na plynovém mostě přes Labe nedaleko Přelouče," oznámil Lukáš Hlaváček posun v pátrání. "Labe tedy budeme procházet od této lokality až do Týnce nad Labem," popsal, jak pátrací skupiny budou dál postupovat.

"Pohřešovaný je 175 cm vysoký, hubené postavy a má krátké hnědé vlasy. Na sobě měl mít černou bundu s bílým kruhovým logem na zádech, černé tepláky a na nohou červené zimní kotníkové boty," popsali policisté zmizelého Šimona. Prosí, aby se kdokoliv, kdo má nějaké informace o možném pohybu Šimona, ozval na telefonní číslo 158.

Konec pátrání po nebezpečném muži. Našli ho mrtvého v polském hotelu (2/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.