Zákulisí debaty Fialy s Babišem. Nutellu premiér nechal ve studiu

Ve čtvrt na dvanáct přijel jako první Andrej Babiš. Byl v dobré náladě, v ruce si nesl kufřík s rekvizitami, které později použil v debatě. Premiér Petr Fiala dorazil o půl hodiny později, ani on s úsměvy nešetřil.

U Petra Fialy a Andreje Babiše bychom jen těžko hledali něco společného. V neděli se ale oba barevně sladili. Zvolili tmavý oblek a červenou kravatu.

I přesto, že byl čas oběda, žádný z nich se přichystaného pohoštění příliš nedotkl. Jen premiér si pár minut před vysíláním stihl dát rychlé kafe. Oba politici pak zamířili do studia. Každý ale zvlášť.

[chooze:article;value:533462]

Pak si oba potřásli rukou a debata mohla začít. Během ní Babiš vytáhl z kufříku Nutellu a rohlík. Nakonec ale dárek, který Fiala od Babiše dostal, zůstal po skončení pořadu u nás ve studiu. "Tu Nutellu jsem tam zapomněl, to nevadí," povzdechl si následně.

Po vyhrocené debatě si znovu podali ruce, tentokrát dokonce společně odešli ze studia. Oba s úsměvem.

Hned po tom, co společně vyšli ze studia, se jejich cesty rozešly. Zatímco Petr Fiala zamířil k čekajícím novinářům na recepci televize Nova, Andrej Babiš mu dal přednost. Teprve až premiér z budovy odešel, dal i on médiím rozhovor.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.