Žaneta ze Survivoru o krutém rozchodu: Po bývalém mi zbyla jen jízda formulí

[chooze:gallery;value:30673]

Usměvavá soutěžící ze Survivoru Žaneta Skružná si během soutěže získala sympatie mnoha fanoušků. S nimi si na sociálních sítích ráda povídá, reaguje na jejich pocity a sama se dělí zase o ty své. Jedna ze sledujících se jí na otázku, jak se má, svěřila se svým problémem. "Nic moc. Dnes mám narozeniny a rozešla jsem se s přítelem, ale život jde dál," napsala žena v instagramovém příběhu Žanetě.

Ta přispěchala se slovy podpory a prozradila, že i ona si prochází rozchodem. "To je nemilé. Tak já vám něco řeknu, řeknu vám story mého života. Já jsem jela do Brna, protože jsem od svého kluka dostala jízdu formulí. Jenže kluk se se mnou rozešel a formule mi zůstala, a tak jsem se vydala do Brna," podělila se Žaneta s fanoušky.

[chooze:article;value:505704]

Smůla se jí však nelepí na paty pouze v milostném životě, ani do Brna se jí nakonec nepodařilo dojet. "Dobíhám to a nestihla jsem to, takže já se do Brna asi dneska ani nechystám. Prostě mi to nebylo přáno," uzavřela smířeně účastnice reality show Survivor.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Žaneta Skružná (@z_netee)

Na rozchod však není sama. Na ostrově si Žaneta našla spoustu přátel, kteří její život zase o něco obohatili, čímž se influencerka netají. Zvláště blízká si byla hlavně s vítězem show Tomášem Weimannem. "Jsem ráda, že tě znám. Jsem ráda, že se mám s kým smát. Děkuju ti za všechno a užívej," vzkázala mu na instagramu. Pevné přátelství také navázala s modelkou Andreou Bezděkovou. 

Nejsilnější momenty Žanety v Survivoru. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.