Zarach pro malou Rozárku. Žilková se do Soukupa pustila jako nikdy dřív

Agáta Hanychová si v sobotu na instagramu posteskla, že na dovolenou s rodinou musela vyrazit bez nejmladšího člena – dcery Rozárky, kterou má s Jaromírem Soukupem. Ten jí podle jejích slov nedovolil holčičku vzít s sebou, protože má nárok na svých 16 hodin péče o ni a přes to nejede vlak (více se dozvíte v tomto článku). 

Na to konto se Soukup začal strachovat, kde tedy Agáta Rozárku nechala, když odcestovala do zahraničí bez ní. "Pokud chce Agáta cestovat po výletech nebo nechce o Rozárku pečovat, jsem připraven se o holčičku kdykoliv postarat. Co kdyby se jí něco stalo? Matka je v zahraničí a dcera nevím kde," citoval ho deník Blesk

To si naopak nenechala líbit Veronika Žilková, se kterou právě Rozárka zůstala. Na svém instagramu se do Soukupa tvrdě pustila a nenechala na něm nit suchou. Místo nadávek se rozhodla mediálního magnáta pořádně zesměšnit, a tak začala tím, že se mu představila, aby mu připomněla, že není cizí člověk, ale babička jeho dcery. 

[chooze:article;value:531869]

"Ráda bych se vám představila, možná si vzpomenete, byla jsem u vás v pořadu," napsala a přiložila k tomu i fotografii z vysílání Soukupovy televize. "Kdybyste nedal Roze "zaracha" (že by zlobila?), mohla si teď o jarních prázdninách stavět se sourozenci bábovičky na Kanárech," udeřila na něj. 

Doporučila mu také, aby si posypal hlavu popelem, protože právě on má být tím, kdo Rozárku nechává s cizími lidmi. Podotkla totiž, že i ve dnech, kdy ji má u sebe, natáčí pořady a na obrazovce ho s ní nikdy neviděla. Buď ji tedy někdo musí hlídat, anebo, a to by byla horší varianta, zůstává někde sama.

"Včera jste vyhlásil 'celostátní bulvární pátrání' po Roze, aby byla nalezena v pohodě u večeře," dodala s tím, že jí mohl zavolat. Nakonec si ještě do Soukupa rýpla se slovy, že je to možná jen další jeho reality show "pro TV CLASHíky Jaromíra Soukupa". 

Hercem se může stát kdokoliv, říká Veronika Žilková: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.