Zásadní zlom v případu zmizelé Maddie. Hlavní podezřelý jde konečně před soud

[chooze:gallery;value:30475]

​Soud v německém Braunschweigu stanovil 16. únor jako datum zahájení procesu s Christianem Bruecknerem, hlavním podezřelým z únosu Madeleine McCannové. U soudu se podle serveru DW ale bude zpovídat z jiných činů.

Sedmačtyřicetiletý Brueckner čelí obvinění ze tří znásilnění a dvou případů obtěžování nezletilých, píše německý deník GrenzEcho. Za zneužívání dětí byl odsouzen už v minulosti. V roce 2004 měl brutálně znásilnit 20letou ženu z Irska. V roce 2007 se údajně obnažoval před nezletilými dívkami.

[chooze:article;value:529881]

​V současnosti je ve vězení za znásilnění 72leté Američanky. Incident se měl odehrát ve stejném portugalském letovisku, odkud tehdy tříletá Maddie v roce 2007 zmizela.

V resortu Praia Da Luz trávila její rodina dovolenou. Rodiče dívku nechali v hotelovém pokoji a šli s přáteli na večeři. Od té doby zůstává Madeleinin osud neznámý.

Kvůli nedostatku důkazů bylo vyšetřování případu v roce 2008 zastaveno. O tři roky později jej obnovila britská policie. Bruecknerova obžaloba, která má přes 100 stran, je výsledkem mnohaleté práce vyšetřovatelů z několika evropských zemí.

Maddie byla zřejmě zavražděna. Tělíčko hledali i ve vodní nádrži:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.