Zásadní zvrat ve Vémolově manželství. Lela dala jasně najevo, co teď chce

Přestože před několika týdny otřásla manželstvím zápasníka Karlose Vémoly a Lely Ceterové kauza údajné nevěry, vypadá to, že pár vše vyřešil a chystá se společně strávit krásné Vánoce. Některé věci se však ve Vémolandu změnily.

"Dnes jsme zapálili už tři svíčky na adventním věnci. Čas Vánoc se nezadržitelně blíží. Čím je člověk starší, tím víc se jeho vánoční přání mění," napsala Lela na svém instagramu a ukázala, že s přibývajícími lety má už naprosto jiné priority.

[chooze:article;value:476520]

"Postupně zjišťujeme, že to, po čem nejvíce toužíme a co nás nejvíc naplní štěstím, se vlastně koupit nedá, protože to nejvzácnější je zdraví, rodina, láska a přátelství," popsala modelka, že jí tentokrát nezáleží na tom, zda pod stromečkem najde novou kabelku nebo tygra. Místo dalších plastických úprav nebo hodnotných darů si očividně přeje, aby s Karlosem oslavili Vánoce ve zdraví a se svými dětmi.

Není divu, že se modelce priority změnily, Lela to totiž poslední měsíce neměla vůbec snadné. Chvílemi hrůzy si prošla, když její malý syn Rocky skončil po záchvatu akutní laryngitidy v nemocnici. Událost ji donutila přemýšlet, co v životě skutečně dává smysl. 

[chooze:article;value:475451]

Právě kvůli dětem překonala i nedávné zvěsti o Karlosově údajném románku s pornoherečkou Rikou Fane. "Snažím se být silná kvůli dětem a rodině. Budu se řídit svým srdcem. Miluji svou rodinu," reagovala už dříve Lela a svého manžela se zastala.

Stydím se a Lele se chci omluvit, prohlásila Rika Fane:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.