Zásah na pražské poliklinice kvůli ozbrojenému muži. Přišel s nožem i pistolí

"V areálu nemocnice v Kartouzské ulici jsme zajistili muže, který na zaměstnance security po předchozí slovní rozepři vytáhl nůž a poté ukázal i zbraň," upozornila v pondělí odpoledne policie na twitteru.

Hlášení o možném nebezpečí na poliklinice dostali strážci zákona po 13. hodině. Muž, který vyburcoval hlídky, se podle vyšetřovatelů nejprve pohádal s ostrahou při snaze vjet vozidlem do areálu.

"Následně měl muž na security vytáhnout nůž a ukázat, že má u sebe zbraň. Poté vjel do nemocnice. Z tohoto důvodu byli do nemocnice povoláni policisté v balistické ochraně. Muže v areálu nalezli a omezili na osobní svobodě," sdělila TN.cz policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

[chooze:article;value:477635]

Na místě proběhly i evakuace, než se podezřelého muže podařilo vypátrat a zadržet. "Nikomu v okolí nehrozí žádné nebezpečí a nikdo nebyl zraněn. Veškeré okolnosti incidentu zjišťujeme," ubezpečila mluvčí.

Podle AKTU.cz měl mít pachatel u sebe revolver. "V tuto chvíli není jasné, zda se jednalo o ostrou zbraň, či plynovou," dodala agentura.[chooze:gallery;value:29677]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.